Hængelås beskytter ejendom
Kontrol

Sikkerhed med prisvenlige Låsesystem

Et låsesystem fra BeSafe er den mest prisvenlige metode til at få kontrol over adgange til f.eks. ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Nøglerne er patenterede og kan ikke kopieres.

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol). Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

Løsning

Et låsesystem med høj sikkerhed

Et låsesystem fra BeSafe er den mest prisvenlige metode til at få kontrol over adgange til f.eks. ejendomme, arbejdspladser, haller og lignende. Nøglerne er patenterede og kan ikke kopieres.

Vi er certificerede igennem SikkerhedsBranchen til at installere sikkerhedssystemer med højt sikkerheds niveau.

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor et låsesystem gennem BeSafe?

 • Den mest prisvenlige metode til at sikre adgangskontrol
 • Patenterede nøgler, der ikke kan kopieres
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
 • Døgnvagt ved uforudsete hændelser
 • Uafhængig af producenter

Alternativet til et låsesystem er elektronisk adgangskontrol. Det har vi også løsninger til.

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Et låsesystem tilpasset dine behov

Det er ikke alle, der kun har brug for et mekanisk låsesystem. Mange kombinerer det med elektronisk adgangskontrol. Det kan f.eks. være indgangspartiet er elektronisk styret, hvorefter der er fysiske nøgler til resten af bygningen. Vi tilbyder vi at lave en kombination af begge, som passer til dig og de krav, som din sikring skal leve op til.

Adgangskontrol kan med fordel kombineres med alarm, dørautomatik, dørtelefoni og videoovervågning, og implementeres i den adgangskontrol I vælger.

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder

Ekstraordinær service

BeSafe rådgiver, monterer, vedligeholder og servicerer SALTO-løsninger i Danmark. Vi tilbyder altid de nyeste, forsikringsgodkendte løsninger på markedet. Vi er ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen, og kvalitetssikrer alle vores leverancer gennem ensartede processer.Vi tilbyder også adgang til vores velfungerende service- og beredskabsafdeling. Den står klar til at løse alle slags opgaver, også de akutte. Du vil blive mødt af en ekstraordinær service, uanset opgavens karakter

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Forsikringsgodkendte løsninger

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Forskellen på mekanisk låsesystem og elektronisk låsesystem

Der findes både mekaniske og elektroniske låsesystemer. Et mekanisk låsesystem er den prisvenlige løsning, hvor adgangskontrol er den mere kostbare løsning. Afhængig af behov kan der være penge at spare på sigt ved at vælge et af de meget brugte elektroniske låsesystemer, da det er væsentlig billigere i drift, i form af administrerer og omkostninger til ændringer.

Døgnvagt, hvis uheldet er ude…

Er der bortkommet en nøgle til et traditionelt mekanisk låsesystem står vi til rådighed døgnet rundt.

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor skal du vælge et låsesystem med patent?

Vores nøgler er patenterede og kan ikke kopieres. Hvorfor er nøglepatent vigtigt?  Når et patent udløber giver det adgang for nøglehælebar til nøgleemnerne, dvs. I ikke længere er sikret mod kopiering af nøgler.

Totalleverandør omkring sikkerhedsløsninger

Hvis du bliver udsat for indbrud eller hærværk, er BeSafe en del af LH Gruppen Danmark. Sammen har vi vores egen skadeservice, så vi kan tilbyde straks-assistance, hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk. De er kompetente til at samarbejde med beredskab og politi på stedet, så sporbevaring sikres i forbindelse med indbrud eller hærværk.

laasesystem

Gruppe af mennesker der samarbejder
“Vi brugte BeSafe til udskiftning af vores låsesystem, det gik helt smertefrit. Vi kunne mærke deres erfaring med de mange processer som der nu engang er ved etablering af et nyt låsesystem"
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
No items found.
Professionel partner

Vælg det rigtige låsesystem

Ofte stillede spørgsmål om

Låsesystemer

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvad er et låsesystem?

Et låsesystem er den mest prisvenlige metode til at få kontrol over adgange til f.eks. ejendomme, arbejdspladser og lignende. Nyere låsesystemer har patenterede nøgler og kan dermed ikke kopieres uautoriseret. Et låsesystem kan kombineres med elektronisk adgangskontrol, f.eks. kan indgangspartiet være elektronisk styret, hvorefter der er fysiske nøgler (låsesystem) til resten af bygningen.

Pil der peger ned

Hvad koster en systemlås?

Alt afhængig af produkt koster en systemlås et sted mellem kr. 600 til kr. 1500. Rådgivning kan hjælpe dig med at få den korrekte pris til det produkt, der hjælper dig bedst. Nyere låsesystemer har patenterede nøgler og kan dermed ikke kopieres uautoriseret.

Pil der peger ned

Er vi sikre med et nyt låsesystem?

Et nyt låsesystem bidrager til at øge sikkerheden i ejendommen. Det kan dog ikke stå alene. Vi tænker altid brugeradfærd ind i projekterne hos BeSafe. Det er oftest en fordel at få det integreret med et dørlukningssystem i form af dørautomatik.

Pil der peger ned

Skal det være et mekanisk eller elektronisk låsesystem?

Der er meget at vælge mellem, det er vi helt klar over. Du er altid velkommen til at ringe til vores produktansvarlige på +45 60 20 15 01, og høre nærmere. Vi tilbyder også at komme til dig, for at finde den rigtige sikringsløsning. Helt uforpligtende.

Pil der peger ned

Kan nøglerne kopieres?

Alle vores låsesystemer kommer med et langt patent for at sikre imod uautoriseret nøglekopiering.Det er vigtigt, fordi at når et patent udløber giver det adgang for nøglehælebar til nøgleemnerne. Så er I ikke længere er sikret mod kopiering af nøgler.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Professionel partner

Skal vi ringe dig op? Send dine kontaktoplysninger

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01