Kontrol

Tidssvarende dørtelefon løsninger

Mange dørtelefonsystemer er efterhånden forældede og delvist defekte. Tryghed er er vigtigt for alle i et ejendomskompleks. Hos BeSafe har vi mange års erfaring med forskellige løsninger. Vi kan hjælpe både med rådgivning, opsætning og vedligeholdelse.

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Løsning

Analog og digitale dørtelefoner

Dørtelefonløsninger kan være analog eller digitale. Vi opsætter og vedligeholder begge typer. Principperne er de samme. Et dørtableau ved opgangsdøren forbinder en hustelefon i en lejlighed, således at når der ringes på ved opgangsdøren, ringer det op til hustelefonen i lejligheden.

Vi tilpasser ethvert system ud for den pågældende ejendom. Samtidig sikrer vi de tilknyttede komponenter ved indgangspartier er justeret og i ordentlig tilstand. På den måde hjælper vi med at skabe tryghed for beboere i ejendomskomplekser landet over.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor dørtelefon gennem BeSafe?

  • Større tryghed gennem de nyeste løsninger på markedet
  • Kundetilpassede løsninger, der passer til den ønskede kompleksitet
  • Arbejder både med analog og digitale løsninger
  • Medlem af SikkerhedsBranchen
  • Kvalitetssikringgennem ensartede processer
  • Kan integreres med f.eks. dørautomatik, adgangskontrol og låsesystemer

Vi vil gerne høre nærmere om jeres udfordring.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Kvalitet

Dørtelefoner tilpasset dine behov

De fleste kender den klassiske dørtelefon, der skal åbnes med en hustelefon i lejligheden. Der findes en del mere avancerede udgaver nu og bl.a. er apps og digitale løsninger blevet populære til at åbne for avisbuddet, familien eller hvem, der gerne vil ind.

Hvis der vælges en digital løsning, installeres der et digitalt display med kamera, og eventuelt digitalt navneskilt ved dørtableauet, og en skærm i hustelefonen. Hustelefonen kan også være en app. Når der ringes på, kan beboeren se, via sin egen lille skærm eller en app, hvem der gerne vil ind.

Vi har erfaring med trends inden for dørtelefoner og kan rådgive og dække dine behov på området. Dørtelefoner kan kombineres med adgangskontrol, dørautomatik og låsesystemer.

Doertelefon over postkasser

Gruppe af mennesker der samarbejder
Kvalitet

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

På den æstetiske side sikrer vi at dørtelefonen passer ind i bygningens design og udtryk.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Rådgivning

Hvorfor vælge dørtelefoner fra BeSafe?

Rådgivining af specialister

BeSafe er en professionel installatør og uafhængig af producenter. Vi kan vælge den rigtige dørtelefon til lige netop dine behov, uden at gå på kompromis med produktet. Hos os er det altid jeres individuelle behov, der er vigtigst, hvilket også er grunden til, at vi ikke tror på standardløsninger.

Vi tilbyder kun professionelle dørtelefonsystemer til virksomheder, da vi står inde for både installationen men ikke mindst produktet. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Rådgivning

Hvad består et dørtelefonsystem af?

Et dørtelefonsystem består af et dørtableau ved opgangsdøren, der forbinder en hustelefon i en lejlighed. Den forbindelse kan være kablet eller digital. Når der ringes på ved opgangsdøren, kan en person i lejligheden give adgang til vedkommende.

Hvad hvis uheldet er ude? Skadesservice

Hvis du bliver udsat for indbrud eller hærværk, eller backupbatteriet fejler, er BeSafe en del af LH Gruppen Danmark. Sammen har vi vores egen skadeservice, så vi kan tilbyde straks-assistance, hvis du bliver udsat for tyveri eller hærværk. De er kompetente til at samarbejde med beredskab og politi på stedet, så sporbevaring sikres i forbindelse med indbrud eller hærværk.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
No items found.
Professionel partner

Vælg det rigtige dørtelefon system

Dørtelefoni til APP med scantron mixcompact

Scantron dørtelefon

Scantron dørtelefoni er et af de mest udbredte systemer herhjemme, og med god grund. Kvalitet og pris hænger sammen.

Produktet er udviklet og produceret i Tyskland

WelcomeBOB mobil dørtelefon

WelcomeBOB dørtelefon

Unik løsning til boligforeninger, kontorfællesskaber, og erhvervsejendomme.

WelcomeBOB gør administrationen lettere med deres online portal.

Adgangskontrol brikker til boligforening

Sikring boligforeninger

Gør brug af vores store ekspertise indenfor sikring til jeres boligforening.

Det skal både være sikkert, og ikke mindst en nem løsning som alle kan finde ud af at bruge i dagligdagen.

Abus låsesystem med systemplan

Abus låsesystem

Abus Vitess er et klassisk mekanisk låsesystem som er udviklet og produceret i tyskland

Produktet er godkendt af forsikring & pension, og kan dermed bruges til alle installationer

Ofte stillede spørgsmål om

Dørtelefon

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvordan virker en dørtelefon?

Løsninger med dørtelefon kan være analog eller digitale. Principperne er de samme. Et dørtableau ved opgangsdøren forbinder en hustelefon i en lejlighed. Når der ringes på ved opgangsdøren, ringer det op til hustelefonen i lejligheden. I lejligheden sidder en hustelefon, hvor der åbnes for gæsten. Alternativ til hustelefonen kan være en løsning, hvor der ringes op til smartphone-app.

Pil der peger ned

Hvad koster en dørtelefon?

Prisen på en dørtelefon vil variere fra model til model. De fleste standardmodeller ligger imellem kr. 800 til kr. 3000. Prisen afhænger af funktioner og mærke. Nogle hustelefoner har display til video og beskeder. Andre er blot en trykknap. Rådgivning kan hjælpe dig med at få den korrekte pris til det produkt, der hjælper dig bedst.

Pil der peger ned

Kan det betale sig at reparere på et gammelt system?

Det er svært at sige, da gamle systemer kan have forskellige udfordringer: hardware, der er ved at sætte ud, gamle kabler, der er blevet klippet over under renoveringer for mange gange med mere. Vi kommer gerne ud og kigger, så vi kan foretage en professionel rådgivning.

Pil der peger ned

Hvad gør et backup batteri?

Det anbefales at få installeret backup-batteri i en ny installation. På den måde er I ved strømsvigt sikre på, at dørtelefonen stadig er funktionel. Backup-batterier overtager driften af dørtelefonanlægget, når der er strømsvigt.

Pil der peger ned

Følger der en app med til betjening?

Det kan der gøre. Det er afhængig af hvilket produkt i vælger, så det kan være jeres beslutning. Spørg os endelig, vi kender til løsningerne på markedet.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol). Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Professionel partner

Skal vi ringe dig op? Send dine kontaktoplysninger

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01