Udekørende låsesmed til montering af dørautomatik
Automatisk åbning

Praktiske dørautomatik løsninger

Mange steder er det praktisk, at en dør åbner automatisk eller lukker kontrolleret. Det kan være i butikker, på plejehjem, hospitaler, ejendomskomplekser eller virksomheder. Vi installerer alle slags løsninger.

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

No items found.
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
No items found.
Professionel partner

Vi tilbyder mange forskellige typer dørautomatik løsninger til erhverv og ejendomme

Ofte stillede spørgsmål om

Dørautomatik

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Hvad er dørautomatik?

Med dørautomatik vil en elektronisk døråbner sørge for at døre åbnes uden berøring af dørhåndtag. Dørautomatik sikrer også at døre lukkes kontrolleret og behageligt i den hastighed, der er forudbestemt. Løsninger med automatik er med andre ord en praktiske og hygiejniske. Dørautomatik bruges især i butikker, på plejehjem, hospitaler, i ejendomskomplekser og i virksomheder.

Pil der peger ned

Hvilken dørautomatik skal jeg bruge?

Der findes forskellige løsninger til forskellige behov. Hvilken dørautomatik afhænger af hvem, der skal have glæde af den. Døre kan åbnes automatisk ved hjælp af en censor, som f.eks. i butikker. Andre løsninger kræver en brik, f.eks. i ejendomme eller virksomheder. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov. Du skal dog vælge en dørautomatik, der lever op til EU standard DS/EN 16005.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Alarm

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol). Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Professionel partner

Skal vi ringe dig op? Send dine kontaktoplysninger

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01