Ajax alarm produkter til erhverv
Alarmløsninger

Erhvervsalarmer til alle slags virksomheder

Ingen bryder sig om ubudne gæster, derfor har langt de fleste virksomheder et alarmsystem. BeSafe designer og implementerer alarmløsninger til alle typer virksomheder, og sikrer at alle krav overholdes.

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder og kommuner. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Løsning

Alle tænkelige alarmløsninger

Uanset om I er mødt med et krav til at I skal have et alarmsystem, eller I selv synes det er det mest fornuftige, så er det vigtigt du vælger det rigtige system. Vi har alt lige fra tyverialarmer forbundet til kontrolcentral, rumsensorer og sirener til komplekse løsninger med vibreringsdetektorer, trykmålere, glasbrudsdetektorer, perimetersikringer og tågekanoner.

alarm

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor et alarmsystem gennem BeSafe?

 • Større sikkerhed gennem de nyeste løsninger på markedet
 • Kundeapp med hændelseslog
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
 • Forbundet til kontrolcentral , der agerer ud fra aftalte forholdsordre
 • Uafhængig af producenter

Vi vil gerne høre nærmere om jeres udfordring.

alarm

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Alarmløsning tilpasset dine behov

Ingen behov er ens. Vi tilpasser alarm- og sikringsløsninger, så de lever op til jeres krav. Vi har mange års erfaring med alle typer alarmsystemer og kan derfor rådgive om best-practices, de nyeste løsninger på markedet og hvordan det kan passe ind hos jer.

Alle alarmer er nemme at håndtere, kan styres via en app og kan samarbejde med andre systemer.

Har du også brug for videoovervågning, adgangskontrol, dørautomatik eller dørtelefoni, kan alle de systemer implementeres med det alarmsystem du vælger.

alarm

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

De nyeste alarmløsninger

Hos BeSafe er kvaliteten af vores produkter og montering altid i top. Vi tilbyder altid:

 • De nyeste løsninger på markedet
 • Forsikringsgodkende løsninger
 • Rådgivning baseret på mange års erfaring
 • ISO9001/2018-certificeret og medlem af SikkerhedsBranchen
 • Mulighed for tilkøb af serviceaftale
 • Kvalitetssikring gennem ensartede processer
alarm

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvorfor vælge alarmsystem fra BeSafe?

Rådgvining af specialister

BeSafe er en professionel installatør og uafhængig af producenter. Vi kan vælge den rigtige alarm til lige netop dine behov, uden at gå på kompromis med produktet. Hos os er det altid jeres individuelle behov, der er vigtigst, hvilket også er grunden til, at vi ikke tror på standardløsninger.

Vi tilbyder kun professionelle alarmer til virksomheder, da vi står inde for både installationen men ikke mindst produktet. Vores kvalitetssikring sikrer samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang.

Gruppe af mennesker der samarbejder
Løsning

Hvad består et alarmsystem af?

Et alarmsystem er opbygget af et antal forskellige detektorer, der programmeres uafhængigt af hinanden. Et alarmsystem til erhverv skal som minimum have sikret det vi kalder for "skallen" – alt det uden om det, der ikke skal være fri adgang til. Derfor vigtigt at der sidder åbningskontakter på alle døre i skallen. Det kan kombineres med eksempelvis bevægelsesdetektorer, sirener, betjeningspanel, glasbrudsdetektorer og meget mere.

Vi laver mange integrationer til alarmsystemer for erhvervslivet. Ofte installerer vi alarmer sammen med adgangskontrol, så brugerne får en brik til begge systemer.

Kan det integreres med tågesikring?

En tyverialarm kan kombineres med tågesikring, der betyder at hvis alarmen går, så fyldes lokalet med en maksimal mængde tåge i løbet af kort tid. Således blændes den uindbudte gæst.

alarm

Gruppe af mennesker der samarbejder
Medarbejderne fra BeSafe, har optrådt MEGET professionelt og kundevenligt igennem alle de opgaver vi har haft sammen. Såvel i forhold til rådgivning før arbejdets igangsættelse, som efterfølgende dialog og selvstændig håndtering af fremdriften. Og installationerne er selvfølgelig altid blevet udført på et kvalitetsmæssigt højt niveau
Referencer

Hvad siger vores kunder

Hos Jensen Byg sætter vi en ære i at levere håndværk af den højeste kvalitet. På den måde sikrer vi glade og tilfredse kunder. Det er derfor vi benytter BeSafe. BeSafe ved alt om låsesystemer og er derfor vores foretrukne sikringspartner på projekter, hvor vi er hovedentreprenører. Kvaliteten og serviceniveauet er altid i top, uanset opgavens størrelse.

Karsten Jensen

Direktør
No items found.
Professionel partner

Vælg det rigtige alarmsystem

Ofte stillede spørgsmål om

Alarm

Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så kontakt vores produktansvarlige, Mathias Rasmussen på +45 60 20 15 01

Pil der peger ned

Er det nødvendigt med alarm?

Mange mødes med krav til alarm fra forsikringsselskaber. Et alarmanlæg skal også leve op til specielle krav fra forsikringsselskaberne for at dække skader ved tyveri. Til det skal du bruge en certificeret alarminstallatør, som f.eks. BeSafe. Derudover har alarmer en stærk præventiv effekt, da klistermærke og skilte viser tyven, at stedet er sikret. Har virksomheden, som minimum, sikret det vi kalder for "skallen" – alt det uden om det, der ikke skal være fri adgang til – vil risikoen for indbrud være statistisk set være lavere. Derfor kan alarm til erhverv være en god idé.

Pil der peger ned

Hvilken erhvervsalarm skal jeg vælge?

Der findes mange kvalitetsalarmer til erhverv. Som udgangspunkt skal du vælge en alarm til erhverv, der er forsikringsgodkendt. Vi anbefaler også at den er forbundet til en kontrolcentral og at den kommer med app, som du kan se hændelseslogs på. Rådgivning kan hjælpe dig yderligere med at kortlægge dine behov. Alarmer fås i alle afskygninger med f.eks. perimetersikring, diverse detektorer som bevægelses og glasbrudsdetektorer, sirener, kontrolcentral og tågekanoner

Pil der peger ned

Hvem får besked hvis alarmen bliver aktiveret?

Vores alarmer kan tilsluttes Securitas kontrolcentral med deres tilhørende vagtpatrulje. Er skaden sket, kan du kontakte os på vores døgnvagt. Vi har selvfølgelig vores egne alarmteknikere og låsesmede klar, og er skaden større end det, gør vi brug af vores samarbejdspartner LH Skadeservice.

Pil der peger ned

Er vi sikre med et nyt alarmsystem?

Et nyt alarmsystem bidrager til at øge sikkerheden i jeres virksomhed. Det kan dog ikke stå alene. Et alarmsystem har en præventiv effekt, men det er også vigtigt at, der er en reaktion, hvis der skulle være en tyv på spil. Sker der noget uhensigtsmæssigt, sidder vores kontrolcentral (Securitas) klar til, proaktivt, at agere ud fra de forholdsordrer, der er aftalt. Det kan være kommunikere med de ubudne gæster, kontakte nøglemedarbejdere, ringe til politiet eller hvad der er aftalt.

Pil der peger ned

Følger der en app med til betjening?

Ja, alle nye systemer på markedet i dag tilbyder en app. Alt andet ville være useriøst. Vi guider dig naturligvis til at vælge rigtigt. I skal være bevidste om krav fra jeres forsikringsselskabet. Foreligger, der et højere sikringsniveau, kan der være begrænsninger for app-brug. -Alt det rådgiver vi selvfølgelig om så løsningen passer.

Sikringsløsninger

Vi tilbyder stort set alle sikringsløsninger

Adgangskontrol

Dørautomatik

Den rigtige dørlukker type er med til at gøre hverdagen nemmere – og giver tryghed og sikkerhed til dem der bruger bygningen. Automatiske dørlukkere bliver også brugt til at hjælpe gangbesværede og handicappede til en nemmere hverdag.

Dørtelefon

Mulighederne er mange inden for dørtelefoni og videotelefoni, og med de seneste teknologiske løsninger, kan man i dag, eksempelvis få opkaldene ind på mobilen, og samtidigt se, hvem der står på gaden. Vi leverer alt fra den klassiske dørtelefon, til den moderne, online-dørtelefon med inkorporeret video.

Låsesystemer

Der findes både mekaniske og elektroniske Låsesystemer (Adgangskontrol). Et mekanisk Låsesystem er den prisvenlige løsning

Videoovervågning

Vi anvender den nyeste teknologi på markedet med blandt andet AI teknologi. Moderne videoovervågning er meget mere end præventiv sikring, brug teknologien som et værktøj i hverdagen.

Professionel partner

Skal vi ringe dig op? Send dine kontaktoplysninger

Skriv endelig til os. Vi sidder klar til at hjælpe.

Tak for din besked, vi vender tilbage snarest!
Der skete en fejl, ring til os i stedet: 82 82 82 01